Termeni și Condiții

 Site-ul web și materialele ce se referă la Dependenții Anonimi, produse și servicii (sau terțe informații, produse și servicii) sunt furnizate "așa cum sunt" fără nici o reprezentare sau aprobare și fără niciun fel de garanție expresă sau implicită, inclusiv, dar nu se limitează la garanțiile implicite de calitate satisfăcătoare, adecvare la un anumit scop, non-încălcare, compatibilitate, securitate și/sau acuratețe.

 După ce materiale au fost descărcate de pe site-ul nostru, este responsabilitatea ta de a le menține în siguranță. Dependenții Anonimi nu poate accepta nici o responsabilitate pentru orice pierdere, revendicare, cerere sau daune cauzate de descărcare și utilizarea ulterioară a acestor materiale.

 Noi nu garantăm că funcțiile conținute în materialele de pe acest site vor fi neîntrerupte sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că acest site sau serverele care îl pune la dispoziția sunt lipsite de viruși sau reprezintă o completă funcționalitate, acuratețe sau fiabilitate a materialelor. In nici un caz nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau deteriorare, sau orice pierdere sau daune fel care decurg din utilizarea sau pierderea utilizării, de date, sau profituri care rezultă din sau în legătură cu utilizarea site-ului.

Utilizarea site-ului

 Site-ul nostru este menținut pentru uz personal și vizualizare. Accesul și utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru constituie acceptarea acestor termeni și condiții. Ei produc efecte de la data la care prima utilizare acest site. S-ar putea, în orice moment să se revizuiască acești termeni și condiții fără notificare, prin urmare, aceștia ar trebui să fie verificați în mod regulat. Utilizarea în continuare a site-ului după o schimbare a fost făcută este o acceptare a modificării.

 Sunteți de acord să utilizați acest site numai în scopuri legale, și într-o manieră care nu încalcă drepturile, sau să limiteze sau să inhibe utilizarea și exploatarea acestui site de către un terți. Astfel de restricții sau inhibiții include, fără limitare, un comportament care este ilegal sau care poate hărțui sau provoca suferință sau neplăceri oricărei persoane, precum și transmiterea conținutului obscen sau jignitor sau intrerupere a fluxului normal al dialogului de pe acest site.

 Informațiile colectate sunt folosite pentru evaluarea internă, pentru a îmbunătăți sau a personaliza conținutul și / sau aspectul site-ului, și de a furniza servicii de informații pentru utilizatori site-ului. Acesta nu este partajat cu alte organisme, pentru scopuri comerciale.

 Responsabilitățile și obligațiile pentru dumneavoastră în furnizarea de site-ul nostru și alte servicii on-line asociate sunt limitate, în conformitate cu prezenta comunicare.

Politica de Confidențialitate

 Dependenții Anonimi ar dori ca utilizatorii acestui site să citească următoarea Declarație de confidențialitate, în ceea ce privește prelucrarea informațiilor colectate de pe site-ul nostru.

 Site-ul Dependenții Anonimi utilizează server web care monitorizează și înregistrează informații IP de la toti vizitatorii site-ului. Aceste informații nu conțin detalii personale ale utilizatorilor și sunt stocate și accesate în scopuri strict statistice, astfel cum se menționează și în Polița de Cookie-uri.

 Orice informație transmisă la Dependenții Anonimi prin facilitarea formularelor on-line sau prin e-mailul de comunicații sunt și vor fi tratate în mod confidențial.

 Dependenții Anonimi nu va dezvălui nici o informație personală unei terțe părți.

Site-ul Dependenții Anonimi facilitează cumpărarea on-line de literatură. se trimit informații personale în siguranță cu ajutorul unui certificat SSL 128-bit iar plățile electronice sunt gestionate de către site-uri specializate bine recunoscute.

 În nici un moment nu există informații referitoare la cardul de credit / debit stocate pe serverele noastre.